10:00 N yatane ora nduwe nyali, jalaran saben dino mung di kendang ono pinggir kali….?
12:00 D rajat lan pangkat iku mung sarono titipan, mulo ojo dumeh marang 1 sangkan paran.
14:00 O rang selalu hidup sederhana, namun selalu ada saja yang mengucilkanya.
16:00 Y en lagi duwe orang eling sedulur lan konco banjur’’kwalik’’ mung gari mrono mrene.
18:00 O lehe mlaku ngliwati prapatan kang jembar, supoyo pikirane biso podo lan kembar.
20:00 N gupokoro barang kang lagi murco, senajan biso ngentekake bondo…?
22:00 G enggam erat tangan kanan di dada, supaya pikiran bisa menyatu dan tidak terlena.